Beauty, Fashion, Lifestyle

Amazing by Mihaela Apetrei – sau cum sa stralucesti in rochii de poveste

June 14, 2018

 

De ce inchiriem rochii de poveste?

 

Pentru ca asa viata este mult mai confortabila. Pur si simplu economisesti timp si bani. Nu iti mai cheltui clipele pe cautarea rochiilor si primeste accesul la colectia de rochii customizabile AMazing by Apetrei Mihaela. Aici vei gasi atat rochii create de designeri cunoscuti, cat și rochii create de artista omonima.

Amazing by Mihaela Apetrei  este un loc unde ajungi sa te intelegi mai bine pe tine La fel ca si tine, aici poti sa radiezi in orice situatie si in acelasi timp fara sa investesti toate economiile tale.

Cu ajutorul site-ului apetreimihaela nu trebuie sa cumparati o rochie, puteti sa o inchiriati atunci cand aveti nevoie. In acest fel, doamnele pot purta ceva nou la fiecare eveniment fara sa investeasca o avere.

 

Cum s-a nascut conceptul?

 

Conceptul Amazing by Apetrei Mihaela a luat viața in ziua când a trebuit sa merg la un eveniment anunțat in ultima clipa și nu aveam cu ce sa ma îmbrac. Am căutat pe internet și am găsit un magazin de închiriat rochii. Mi s a părut o idee foarte interesantă și am zis de ce nu?

Urma sa îmi deschid oricum o afacere pe partea de make-up și hairstyling. Fiind de 8 ani in acest domeniu îmi doream sa muncesc pentru mine. M-am gândit ca nu e nimic mai frumos decât sa le combini pe toate. ( make-up hairstyling,cosmetica, manichiura, rochii de închiriat, accesorii și chiar pantofi) In acest mod femeile sa meargă intr-un singur loc, fără sa mai piardă timp, și sa fie gata pentru eveniment.

De când ma știu am fost pasionata de accesorii si tot ce tine de moda. Înainte sa îmi deschid propriul salon aveam o mini afacere online de accesorii. Tot timpul clientele mele m au întrebat de unde am o anumite pereche de cercei, o geanta și așa am adus la mine in salon și o colecție de accesorii( cercei, coronițe, lănțișoare). O gasiti si pe pagina de Facebook Amazing by Apetrei Mihaela.

 

Ma bucur foarte mult când mi se cere sfatul și îmi face plăcere sa ajut doamnele si domnisoarele care îmi trec pragul. De 8 ani sunt in domeniul acesta iar de 5 ani investesc foarte mult in mine(cursuri, seminarii, concursuri, in acest fel am dobândit o colectie destul de mare de diplome de care sunt foarte mândra) ca in acest fel sa fiu la curent cu toate noutățile, sa pot oferi clientelor mele cele mai bune servicii.

 

 

Cum ajungi la Amazing by Mihaela Apetrei?

 

Te rugam sa faci o programare sunand la numarul de telefon 0765.606.076.

 Adresa showroom:

Str. Masina de Paine nr. 67

sector 2, Bucuresti

Vezi pe harta.

 Program

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00

Sambata: 10:00 – 16:00

 Te asteptam cu un telefon sau cu un mesaj in formularul de mai jos pentru a te ajuta cu orice informatie ai nevoie.

Telefon: 0765.606.076

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply