Fashion, Lifestyle

Baby Boutique Dorobanti

November 9, 2016

Marti, 8 noiembrie, a avut loc deschiderea oficiala Baby Boutique Dorobanti, primul magazin cu haine pentru copii,  de la marci renumite, la preturi de outlet. Conceptul Baby Boutique a fost implementat prima oara acum 4 ani in Pitesti, iar in aceasta vara a fost deschis si primul magazin in Bucuresti, in zona Dorobanti.
Magazinul ofera o gama larga de imbracaminte pentru copiii cu varsta intre 0 si 16 ani, de la renumite marci, fiind disponibile haine de la branduri precum Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant etc.

Conceptul Baby Boutique a fost creat din dorinta de a aduce pe piata un business care sa le ofere parintilor posibilitatea  de a cumpara pentru copii haine de calitate, dar la preturi accesibile. Calitatea hainelor care se regasesc in magazin fac din achizitionarea lor o investitie pe termen lung, totodata, preturile accesibile ofera posibilitatea unei categorii mai variate de clienti sa si le poata permite.
Printre vedetele care au dat curs invitatiei s-au numarat: Giulia Anghelescu Huidu, Diana Munteanu, Bianca Ionita, Rita Muresan, Doru Todorut, Andrei Vulpescu.
Parteneri: Luxuri, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, denisradu.ro, eye bar agency, morpho.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply