Dulce-amărui

Basmul modern și Cupidon – cartela Digi

August 5, 2015

 

Nu aduce anul ce aduce Compania Digi, mai exact conceptul publicitar al noii reclame video. 

Reclama începe cu un vizual de comedie, presărată cu ironie și dinamism. Firul poveștii este desprins dintr-un trend social actual, în prim plan fiind ilustrate doua tipologii bine definite, fata bogata, care se evidențiază prin snobism, nicidecum prin frumusețe sau valori si infractorul, un model al băieților care încă trăiesc după blocuri.

In reclama de la cartela digi, observam in prim plan o fata răsfățata care ii cere tatălui ei bani, iar acesta ii da acces fiicei doar printr o singura scanare a amprentei. Aceasta, fericita, isi suna  iubitul din închisoare si este in al 9-lea cer. Telefoanele  de ultima generație sunt bine evidențiate, dar conexiunea este întrerupta . In ajutorul colegului ce celula, un alt prizonier ii recomanda acestuia o cartela. Din reclama reiese faptul ca mijlocul  de comunicare este principala problema a acestora. Se pot observa bunurile materiale de ambele părți. Avem doua tipologii bine definite, fata bogata si infractorul. Ce le sta acestora  in calea fericirii?! Cartela digi, soluția prin care aceștia pot comunica si pot fi mai fericiti.

Lectia reclamei? Ei bine, lectia reclamei: tot omul vorbeste la telefon indiferent de clasa sociala, nivel intelectual. Comunicarea este o necesitate prioritara in prezent iar cartela digi se adreseaza inclusiv celor care NU au voie sa vorbeasca la telefon.

Tu ce parere ai?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply