Beauty, Lifestyle

Beautiful Life by Alexandra Dinu

January 19, 2017

Pentru a arata exceptional, noi femeile avem nevoie de cele mai bune servicii. Din fericire in zilele noastre tehnologia a evoluat, iar acum totul este facil. Putem fi de invidiat dupa fiecare vizita la salon. Important este sa lasam scuzele si grijile de-o parte si sa incepem sa dam importanta aspectului nostru. Putem sa ne simtim mai implinite, mai increzatoare si mai frumoase. De ce? Pentru ca meritam. Investim in noi, iar  asta este cel mai important. Recunoaste ca atunci cand parul tau arata spectaculos, unghiile sunt aranjate si porti outfit-ul tau preferat te simti foarte bine. Cam despre asta este vorba, despre cum sa aratam ca “scoase din cutie”. 

. O schimbare de look te poate pune in evidenta, iar rezultatul este ca te vei simti foarte bine in pielea ta. Poate te-ai decis sa iti schimbi coafura, sau poate o noua culoare, toate acestea ne fac mai frumoase. Recunosc ca de multe ori mi-a fost dificil si am fost presata de timp. A trebuit sa fug dintr-o parte in alta, fie la un salon mergeam pentru a ma machia, fie la altul pentru a ma epila. Asta pentru ca salonul respectiv nu avea toate serviciile de care eu aveam nevoie. Tocmai pentru ca noi femeile vrem sa fim “beautiful”, salonul Beautiful Life by Alexandra Dinu din incinta Hotelului  Caro ne punem la dispozitie toate serviciile de care noi avem nevoie: micropigmentare, make-up, extensii de gene, cosmetica, epilare definitiva cu laser, dar si coafor. 

De ce tocmai Beautiful Life by Alexandra Dinu?

Ei bine, pentru ca la salon te va astepta o echipa care este la curent cu cele mai bune trenduri si concepte, o echipa de profesionisti care vor schimba in bine lucrurile. De asemenea, sunt folosite branduri de top, cum ar fi: L’ Oreal Paris pentru par,  OPI pentru manichiura si pedichiura, Babor pentru cosmetica, Golden Eye pentru micropigmentare si gene fir cu fir de la Neicha.

La salon te vei simti ca acasa, vei avea parte de cele mai bune sfaturi deoarece personalul are experienta si va sti intocmai cum sa te multumeasca. Sunt convinsa ca acesta este genul de salon la care mergi odata, iar apoi revii cu entuziasm sa incerci si alte servicii. 

Eu am fost curioasa de anumte aspecte si am intrebat. Raspunsurile le aveti si voi mai jos.

1. Ce este micropigmentarea- machiajul semipermanent?

Un microimplant de pigmenti naturali in stratul superior al epidermei care ramane pe piele o perioada determinata de timp.

2. Cui se adreseza micropigmentarea?

Se adreseaza tuturor femeilor care doresc sa isi accentueze frumusetea naturala si celor ce vor sa adauge un plus de machiaj fara a pierde mult timp in fata oglinzii indiferent de anotimp si locatie.

3. Cat dureaza un machiaj semipermanent?

In cazul sprancenelor machiajul dureaza intre 1 an si jumatate pana la 2 ani, in functie de puterea de regenerare a organismului fiecarei persoane in parte, timp in care incepe sa se estompeze progresiv.

Machiajul sprancenelor este deosebit de important deoarece acesta are o importanta de 70%  din machiajul fetei. Multe femei folosesc creion sau fard, insa daca iti doresti ca sprancenele sa fie intacte fara a pierde timp, micropigmentarea este ideala, Astfel de-a lungul zilei, creionul se va sterge sau  intinde. Doar imagineaza-ti cat de complicat este in zilele ploioase sa facem fata provocarilor. 

4. Care este diferenta dintre tatuaj si micropigmentare?

Pai trebuie sa stii ca tatuajul este o metoda veche care se practica cu mult timp in urma, atunci cand nu existau alte metode, iar pigmentii erau permanenti. Prin micropigmentare sprancenele nu devin verzi-albastre. Acul nu bate, ci se invarte, iar beneficiile sunt ca pielea nu este agresata, pigmentul patrunde doar in primul strat al pielii si culoarea nu se schimba, ea se absoarbe in aproximativ 2 ani.

Beautiful Life by Alexandra Dinu te asteapta de luni pana sambata de la orele 09:00 pana la orele 20:00. Salonul se afla in incinta Caro Hotel, unul dintre cele mai frumoase hoteluri ale capitalei. In salon te vei simti ca o adevarata regina doarece ambianta  este unica. De altfel, atmosfera calduroasa te face face sa calci in repetate randuri pragul salonului. 

Si daca iti faci griji in privinta parcarii, trebuie  sa stii ca exista locuri de parcare. Astfel vei sta relaxata in timp ce stilistii se vor ocupa de imaginea ta. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply