Beauty, Fashion

Bridal shoes proposal

May 26, 2016

Fiecare EA visează la ziua nunții încă din copilărie, când personajele de poveste îi sunt modele de viață, iar miresele sunt dovada că într-o zi va fi o prințesă. Mii de emoții, documentare, creativitate și sfătuiri cu cei apropiați. Drept urmare, o cerere în căsătorie trebuie să fie memorabilă, ca în povești.

image

Începând de astăzi, visele devin realitate cu Irka Shoes, iar viitoarea mireasă se poate simți răsfățată și privilegiată asemenei unei prințese.
Irina Calancea este designer de pantofi și, prin creațiile sale, aduce fericirea la picioarele fiecăruia. Lucrează cu pasiune fiecare colecție, însă cel mai mult îi place să lucreze pentru mirese. Colecția lansată la Rome Fashion Week, Urban Cinderella, a inspirat-o să inițieze un nou concept, menit să aducă un plus de magie contemporană: cererea în căsătorie cu pantoful potrivit.
Celebra poveste spune că doi oameni își pot lega destinele grație unui pantof potrivit. De ce să nu fie aceasta și povestea voastră? Irka Shoes vine în întâmpinarea domnilor cu o soluție inedită și romantică de a o cere în căsătorie pe aleasa inimii: Bridal Shoes Proposal.
Voucherul Bridal Shoes Proposal este achiziționat prin solicitare online la www.irka-shoes.ro sau pe pagina de facebook (facebook.com/IrkaShoes). Pentru a răspunde tuturor dorințelor, voucherul este disponibil în două variante: 300 Ron, pentru pantofi simpli și 500 ron pentru pantofi cu un model extravagant. Cenușăreasa urbană este pretențioasă și noi ne dorim ca povestea să aibă un final fericit, iar pantoful să fie cel potrivit, care satisface gusturile și așteptările viitoarei mirese. Pentru acest lucru, considerăm oportun ca femeia să își poată alege cu acest voucher, modelul de pantof preferat și să se asigure că este atât dimensiunea corectă, dar și stilul la care visează.
Pentru ziua cea mare, miresele aleg pantoful pe criterii de eleganță și stil. Majoritatea optează pentru pantoful tipar, stiletto, iar dacă este primăvară-vară, sandalele cu barete fine, cu toc înalt și aplicații din cristale. Irka Shoes mizează pe mixul dintre feminitate și comoditate și asigură consiliere gratuită în alegerea încălțărilor viitoarelor mirese. Serviciul la comandă evită momentele nedorite, de dureri acute sau necesitatea de a schimba încălțările cu balerini sau papuci, ceea ce nu este o soluție elegantă.
“Cererea în căsătorie cu un inel are o semnificație unică. Însă cei care vor să își suprindă partenerele, le pot cere în căsătorie acum prin acest voucher, Bridal Shoes Proposal, cu care viitoarea mireasă își poate alege o pereche de încălțări pe placul ei. Ideea aceasta mi-a venit în cadrul unei prezentări de modă a colecției Urban Cinderella, când am regizat momentul găsirii alesei inimii cu ajutorul condurului ideal. Cred că este cazul să dăm o interpretare nouă basmului și să oferim ajutorul prințului modern de a o cere de soție cu pantoful potrivit”, susține Irina Calancea, designer Irka Shoes.
Ce aduce special aceste voucher? Pe lângă stilul princiar de cerere în căsătorie, în baza cardului, fericita Cenușăreasă Mireasă are reducere de 10%, la toate produsele Irka Shoes, pe decursul unui an întreg, pentru ca propunerea în căsătorie să primească un răspuns pozitiv. Happy end!

Despre Irina Calancea
Irina Calancea este antreprenor și designer-ul brand-ului de încălțăminte Irka Shoes. O fire încrezătore în forțele proprii, Irina manifestă o pasiune aparte pentru pantofi și poșete. Ea dorește să aducă un plus de frumos prin creațiile sale și să își bucure clienții, de aceea realizează și pantofi la comandă, după modelul dorit de client.

Despre Irka Shoes
Irka Shoes este un brand de încălţăminte dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Cu o vechime de 5 ani pe piață, brand-ul este cunoscut în România și Republica Moldova. Colecția 2016 „Cenușăreasa Urbană” se adresează femeii moderne independente, care apreciază stilul, calitatea, eleganța și confortul. „Colecția accentuează importanța pe care femeia o acordă pantofilor în zilele noastre. Cenusăreasa urbană nu își mai pierde pantoful, ci, îl folosește în avantajul său, pentru un plus de feminitate și farmec. Pasionată de pantofi, Cenusăreasa contemporană valorifică pantofii de calitate și achiziționează noi perechi pentru a-și face o bucurie”, explică Irina Calancea.

E-mail: calanceaira@gmail.com
Telefon: 0752.583.338

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply