Dulce-amărui, Lifestyle

Coffeeshop Company, o noua locatie cu gust

October 17, 2016

Atunci cand ies la cafea cu cea mai buna prietena  imi place sa aleg locuri care au o atmosfera aparte. Asta pentru ca ador sa am discutii “de suflet” . Discutiile la cafea ne ajuta sa evaluam aspecte importante si sa așezăm informatia mai bine in mintea noastra. Iar atunci cand atmosfera este una călduroasă si cafeaua e geniala,  in mod clar este locul potrivit pentru cele mai “deep” discutii despre viata. Prefer sa petrec un timp de calitate intr-un context potrivit.

Coffeeshop Company este locatia care pe mine m-a cucerit. Imaginează-ti o zi ploaioasa, de toamna(exact ca acum) in care stai la masa de langa geam privind ploaia, stand cu o ceașca de cafea savuroasa in mana si având cele mai interesante discutii cu persoana de langa tine. Eu asta am facut de curand si a fost o adevarata terapie, atat pentru suflet, cat si pentru papilele gustative.

Asa ca daca te intrebi ce sa mai faci pe o vreme ca asta, iti propun sa dai o fuga la Coffeeshop Company, aflat chiar in Piata Dorobanti. Este un loc care m-a cucerit si in care as reveni cu mare drag. Spun asta pentru ca m-am simtit excelent si as vrea ca si tu sa ai experienta pe care am avut-o eu.

Ai de unde alege, vei gasi foarte multe tipuri de cafele si ceaiuri calitative si savuroase. Savoare la pahar, asa cum ar spune prietena mea.

Asa ca daca vrei sa iesi putin din monotonie, discutia la cafea reprezinta o buna alegere. Plus ca discuțiile acestea te ajuta sa descoperi alte perspective prin comunicare si sa iei cele mai bune decizii de viata!

Daca viata ni se pare amara, atunci sa o îndulcim cu un cheesecake, propun.

img_5681

https://www.facebook.com/CoffeeshopCompanyBucharest/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply