Beauty, Fashion, Lifestyle

Experienta mea cu acidul hialuronic

March 7, 2018

Recunosc ca de cateva luni bune aveam o dorinta, aceea de a-mi pune acid hialuronic in buze. Desi stiam ca genetic nu este necesar sa fac aceasta interventie, am simtit nevoia de putin contur si hidratare. 

Daca nu stii prea multe despre asta, lasa-ma sa iti spun cate ceva. Acidul hialuronic nu este nociv,

acesta  se gaseste  în mod natural în organism , mai ales în catilaje şi în piele. Are capacitatea  de a umple celulele pielii si ajuta la stergerea liniilor fine si ale ridurilor. Totusi, nivelul acidului din corp scade odata cu inaintarea in varsta. 

A nu se confunda cu BOTOXUL, acela este folosit pentru umplerea ridurilor si sunt substante complet diferite!

Botoxul (toxina botulinica)

Recomandat pentru ameliorarea ridurilor adanci, de expresie, determinate de miscarile repetitive ale fetei(ridurile incruntarii, ale mirarii, botoxul se foloseste in general in partea superioara a fetei (frunte – ochi).

Din cauza multiplelor  esecuri, s-a perceput acesta interventie ca fiind una ce contribuie la mutilare, dar nu este deloc asa. Nu vei avea “buze de peste”, nu vei arata ca Donatella sau chiar alte cazuri de pe plaiul nostru. Tu decizi care este limita impreuna cu medicul estetician. Sper ca oamenii sa lase anumite prejudecati si sa nu mai perceapa gresit aceste trucuri. 

Daca te gandesti la durere trebuie sa stii ca intepaturile nu sunt dureroase. Local, ti se va aplica o crema anestezica.

Mare atentie insa pe mana cui va lasati, dar si ce produse sunt utilizate. Printre cele mai bune produse se afla acidul hialuronic din Gama Juvederm, acestea sunt din SUA. In urma procedurii, vei primi un “pasaport de frumusete” in care ti se va lipi sticker-ul de pe spatele produsului, astfel stii exact gama, cantitatea si valabilitatea produsului.

 

SFATURI: 1. Bea multa apa

                  2. Nu consuma alcool in ziua interventiei

                  3. Foloseste La Roche Posay, Cicaplast pentru hidratarea intensa a buzelor, il gasesti in farmacie. Mai poti folosi EOS sau Laneige (Lip Sleeping Mask) 

               4. Nu te speria daca vei  avea mici vanatai. Este un lucru absolut normal atunci cand acul atinge un vas de sange. Vanataile dispar imediat.

5. Sauna este inamicul acidului hialuronic, astfel daca vrei ca acesta sa se pastreze, va trebui sa renunti la sauna.

Injectarea dureaza circa 10 minute, mai mult am asteptat sa-si faca efectul crema anestezica, anume 30 de minute. 

Eu mi-am dorit 1 ml de Juvederm Volift si am fost foarte multumita de rezultat 🙂 

O astfel de interventie costa in jur de 300 de euro, iar rezultatul este vizibil aproximativ un an de zile in cazul in care respectam indicatiile si ne hidratam suficient. Apa ajuta la mentinerea  acidului hialuronic.

Rezultate puteti vedea atat pe contul meu de instagram, cat si pe contul clinicii Yiara, acolo unde am ales sa fac aceasta interventie.

Legat de orice tip de interventie estetica, sustin si incurajez,  atat timp  cat este realizata cu moderatie.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply