Dulce-amărui

Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

February 7, 2017

Inca o saptamana si va veni, poate pentru unii este o zi obisnuita de marti, poate pentru altii o zi mai mult decat speciala. Oricum ar fi, ideile sunt pentru ambele tabere. Pai sa vedem, daca esti intr-o relatie si esti convins ca vei fi si peste o saptamana (nu glumesc, viata e imprevizibila) :)) trebuie sa te pui in miscare inca de pe acum. Sugestiile mele sunt următoarele: 

1. O mini-vacanta, fie ea si la Brașov daca timp de Paris nu este. 

2. Un parfum pentru ea/el nu ar da greș, insa asigura-te ca îi cunosti destul de bine gusturile, altfel ar fi cam riscant.

3. Daca ideea de parfum iti oferă o îndoiala, atunci un ceas ar fi o alegere ceva mai safe. 

4. O bijuterie, fie ca pentru el vei cumpara o bratara sau un pandantiv, fie pentru ea un colier, un inel. Spre exemplu, daca ea are bratara Pandora ii poti alege un talisman. Văzusem chiar o colecție noua.

5. Depasiti stereotipurile si alegeți aranjamente florale speciale, decorate cu accesorii. Gata cu buchetele simpliste si banale cu folie colorata. 

6. Cu asta orice ar fi nu vei gresi, o cina romantica, ah, sa nu uit, asigura-te ca nu e la dieta sau ceva de genul asta. Oricum ar fi, sigur de va bucura. Important este decorul, asa ca iti sugerez sa te concentrezi pe acesta, mancarea va fi oricum data uitarii daca sampania este una de calitate. Continuarea ramane la aprecierea fiecaruia, la decor si lumanari ma refer…

Daca esti singur/a atunci ai face bine sa stii ca in curand apare Fifty Shades partea a doua, suna-ti prietena cea mai buna si fa o rezervare. Nu am menționat de film mai sus la sugestiile despre cupluri pentru ca m-am gandit ca ei il pot vedea si de acasa 🙂 

Sa nu ne pripim, numarul 2, a doua idee desigur… Shopping- de Valentine’s Day poti merge la shopping. Bucura-te ca esti singura si poti sa-ti oferi timp de calitate pentru tine.

3. O zi la spa. Nu e o zi de ratat, asadar poti petrece cateva ore benefice. Eu as recomanda Therme pentru ca au absolut toate serviciile necesare. 

4. Gossip girl, sampanie, ciocolata si o baie in spuma. Toate doar pentru tine. Asta clar e reteta pentru femei egoiste asa ca mine. Si sa nu uitam de o muzica relaxanta pe fundal. 

5. O vizita la salon. Spre exemplu, la Beautiful by Alexandra Dinu sunt reduceri mari luna aceasta la toate serviciile, eu una zic ca este o oportunitate geniala sa faci ceva schimbari. 

6. Sa iesi in oras cu fetele( grupul femeilor care asteapta sau nu iubirea perfect imperfecta). Puteți iesi la o cina mai multe pentru a va consola sufletele si a discuta despre cat de *********, simpatici sunt barbatii:) 

Foto:Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply