Fashion, Lifestyle

Intre doua solutii, o aleg pe a treia: Croitoria Urbana

October 18, 2016

Am stat pe ganduri unde sa scriu cateva impresii despre experienta mea de astazi, mai exact daca sa incadrez la rubrica Lifestyle sau Fashion. De ce? Pentru ca locatia de astazi presupune un concept care inglobeaza ambele arii.
Incep prin a spune ca acest loc este SOLUTIA pe care, personal, o asteptam de ceva vreme. M-am saturat sa ma indragostesc pe loc in mall, sa dau curs intuitiei si ulterior, sa vad ca o hainuta anume necesita ajutari pe dimensiunile mele.
Care este problema? Simplu: dupa experienta de shopping  placuta din magazine, unde vanzatoarele se comporta cat mai frumos, orientate pe satisfacerea clientului, ajungi la atelierul de retus din mall, care iti strica tot cheful.

Stai la coada si esti intampinat de o tanti, nu mereu binevoitoare sa accepte si solicitarea ta, asteptand parca tips pentru ca primeste si produsul tau, desi este full de comenzi. Total neplacut!!
Alternativa? Da, exista! Croitoria de la mine din colt, unde e un domn batranel, cu siguranta un profesionist. Am crescut vazandu-l aproape zilnic in pragul usii, indemnand clientii sa intre cu drag in croitoria sa, deshisa de… de mult, de cand poate nu eram eu nascuta. Presupun ca a sustinut acest mic atelier prin servicii bune, dar modul in care arata locatia ma face sa imi ridic probleme de igiena, care, stiti si voi, pentru o domnisoara mai ales, primeaza.
Well, acum ca v-am mentionat doua aspecte de cosmar cu care ne confruntam multe, multi dintre noi, haideti sa va ofer si o solutie moderna, o locatie care schimba perspectiva.
Le Couturier, situat in Calea Floreasca 49 A este acea Croitorie Urbana de care bucurestenii chiar aveau nevoie. Sa facem diferenta intre ce inseamna o casa de moda, unde poti doar sa faci tinute integrale, designers stores unde poti beneficia de tinute predefinite si croitorii care realizeaza doar servicii de detaliu, ajustari, reusari, etc.
Croitoria Urbana corespunde asteptarilor omului modern, ocupat, care cunoaste importanta unei programari, dar care este la fel de binevenit daca va calca pragul croitoriei spontan. Aici, spre deosebire de celelalte locatii mentionate, poti beneficia de servicii de detaliu, dar si de servicii realizate cap- coada, mai exact tinute intregi.
Recunosc, am fost fara o programare in prealabil, si am surprins procedura de consiliere de care a beneficiat o domnisoara cocheta. Am ramas uimita ca poti primi sfaturi sincere, conteaza extrem sa stii sa accepti sugestii in beneficiul tau, chiar daca uneori nu auzi ce ti-ai dori. Din pacate in scoala nu beneficiem de minimum de educatie vestimentara si ne luam reperele de pe unde apucam, dar nu in mod corect.

img_5821

img_5822

Spatiul de asteptare este minunat, imi aminteste de Paris, aer boem de acolo si da, voi reveni la Croitoria Urbana pentru ca am fost tratata bine, cu caldura, ca si cum vizita mea chiar a contat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply