Fashion, Lifestyle

Irka Shoes

February 25, 2016

 

 

 Pantofii Irka Shoes pe podium la Rome Fashion Week

 

Irina Calancea, creatoarea brand-ului Irka Shoes, a participat la Roma Fashion Week, festival de modă de prestigiu din Italia, ce a avut loc între 17 și 19 februarie 2016. Designer-ul a prezentat o colecție specială de pantofi, cu care a demonstrate calitatea lucrului românesc bine făcut.

Fiecare brand își dorește recunoaștere internațională, iar Irka Shoes, nume pertinent pe piața românească și cea din Republica Moldova în materie de producție de pantofi la comandă, și-a propus să cucerească vestul. Cu experiență în participarea la festivaluri de modă din România și Republica Moldova, Irina Calancea, creatoarea brand-ului, consideră că participarea la Rome Fashion Week este un pas spre recunoașterea internaționață și extinderea Irka Shoes.

 

Criteriile de selecție la festivalul Italian au fost calitatea produselor, popularitatea designerului și potențialul de vânzare al brand-ului într-un oraș european cunoscut, cu tradiție în modă. Colecția Irinei a defilat în a treia zi a festivalului și a adus în atenție un concept de pantofi de show. În cadrul prezentării Irka Shoes, rochiile Izabela Măndoiu, creator vestimentar român, au completat ținutele modelelor italiene. Manechinele au fost înfrumusețate de către Cristina Calancea, stilist și Make Up Artist.
„Sunt entuziasmată că am fost acceptată la Rome Fashion Week și că am arătat italienilor că și noi știm să facem produse de calitate, cu bun gust. Italia este cunoscută pentru standarde înalte de fashion, mai ales în ceea ce privește calitatea, de aceea folosesc în producția Irka Shoes piele din Italia. Încă din primul an de activitate, lucrările mele au fost apreciate la nivel internațional în țări ca Rusia, Spania, Portugalia, Ucraina, Grecia, sper că am făcut impresie bună și italienilor.

 

Experința este în mod cert una frumoasă, cu aspecte constructive și apreciative. Am văzut o mobilizare foarte bună în ceea ce privește organizarea, o căldură aparte a gazdelor, care efectiv îți transmiteau că se bucură de prezența fiecărui participant în parte, cu disponibilitatea de a te ajuta cu orice ai putea avea nevoie. Au fost trei zile în care mi-am încărcat bateriile și am analizat colecții deosebite, lucru care mă motivează să îmi îmbunătățesc permanent activitatea și mă determină să îmi doresc să mă mențin la un nivel înalt; iar pentru mine acest nivel presupune să mă ridic la înălțimea așteptărilor clienților mei. Aceasta este cea mai mare fericire.”

– Irina Calancea –

 

 

 


Despre Irina Calancea


Irina Calancea este antreprenor și designer-ul brand-ului de încălțăminte Irka Shoes. O fire încrezătore în forțele proprii, Irina manifestă o pasiune aparte pentru pantofi și poșete. Ea dorește să aducă un plus de frumos prin creațiile sale și să își bucure clienții, de aceea realizează și pantofi la comandă, după modelul dorit de client.

Despre Irka Shoes

Irka Shoes este un brand de încălţăminte dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor. Cu o vechime de 5 ani pe piață, brand-ul este cunoscut în România și Republica Moldova. Colecția primăverii 2016 „Cenușăreasa Urbană” se adresează femeii moderne independente, care apreciază stilul, calitatea, eleganța și confortul. „Colecția accentuează importanța pe care femeia o acordă pantofilor în zilele noastre. Cenusăreasa urbană nu își mai pierde pantoful, ci, îl folosește în avantajul său, pentru un plus de feminitate și farmec. Pasionată de pantofi, Cenusăreasa contemporană valorifică pantofii de calitate și achiziționează noi perechi pentru a-și face o bucurie”, explică Irina Calancea.

 

Persoană contact:Irina Calancea:

E-mail: calanceaira@gmail.com;

Telefon: 0752.583.338

Telefon: +(40)752583338, +(40)332086207;

E-mail: comanda@irka-shoes.ro

Facebook: https://www.facebook.com/IrkaShoes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply