Cooking, Fashion, Lifestyle

It’s about springtime- Zen Sushi Fusion

March 10, 2017

Poate ca vremea nu tine cu noi, dar macar atitudinea noastra sa fie una potrivită. Despre culoare, arome si gusturi fine putin mai jos. 

Am ales Zen Sushi Fusion pentru ca am auzit foarte multe despre locatie, cum ca mancarea este foarte buna si ca daca vrei sa incerci altceva trebuie sa ajungi aici. Zis si facut, am ajuns la Zen Sushi Fusion. Mi-a placut foarte mult locatia, intr-adevar, eleganta predomina. Conceptul este unul deosebit si chiar te face sa te simti zen. Atmosfera este relaxanta, muzica pe fundal linistitoare.

Noi am ajuns la pranz si am inceput cu un preparat special, anume creveți in sos Goma, aceștia mi-au placut cel mai mult. 

Toate preparatele sunt proaspete, iar acest lucru se simte. Nu ai avea ce sa reprosezi! De la modul in care iti sunt servite preparatele, pana la gust, chiar am ramas placut surprinsa. 

Felul in care preparatele sunt servite conteaza foarte mult pentru mine, estetica are o mare importanta in apetit. 

Acest preparat se numeste Ceviche si este un cocktail cu somon, sos de citrice, mango, avocado, cartof dulce si coriandru. Merge de minune in combinație cu crevetii. 

Acum sa trecem si la sushi, noi am ales un platou mixt pentru a incerca mai multe arome. Cred ca a fost peste asteptari. Daca nu esti familiarizat cu betisoarele, poti incerca unele ajutătoare care sunt ceva mai flexibile. 

Asa ca daca iti doresti sa iei masa intr-un loc deosebit si sa mananci sanatos, crede-ma ca Zen Sushi Fusion o sa iti placa tare mult!

Daca te intrebi ce este… un latte, dar cu ceai verde! 🙂

Dupa masa, am zis ca o plimbare este potrivită, asa ca am luat la pas strădutele lăturalnice. 

Am purtat:

Levis-tricou,

Zara- jeans,

5th Avenue- pantofi piele întoarsă,

Reserved- sacou,

Parfois- poseta

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply