Lifestyle

Moony Coffee Room

February 15, 2017

Un alt loc foarte cool l-am descoperit  de curand in Bucuresti. Dupa cum ai vazut si in titlu este vorba de Moony, situatia langa Metropolis Center. Saptamana trecuta ma aflam prin zona am decis sa vad cum sta treaba. 

Prima impresie? 

Un loc linistit unde poti discuta servind o cafea cu aroma intensa si cu adevarat de calitate. Poti servi cafeaua cu orice aroma, fie nuci, fie vanilie. 

Este acel loc in care vara poti sta sa te relaxezi pe terasa sub razele soarelui.Cred ca diminetile petrecute aici te vor ajuta sa te încarci cu energie pentru toata ziua.  

Insa nici iarna nu este deloc rau, o cana de vin fiert aromat cu siguranta te va binedispune.  Dupa zilele obositoare cred ca ar fi un bun remediu!

Un alt motiv sa veniti la Moony 🙂 

Pancakes cu afine

Nu va mai spun cat de gustoase sunt, plus ca sunt făcute pe loc, altfel sunt proaspete, calde si naturale. Spre  deosebire de alte deserturi care se gasesc prin magazine. La Moony ai garanția ca totul este natural. De altfel poti gasi smoothie-uri, ceaiuri, supe, iaurt cu fructe proaspete si cereale. 

 

Moony este acel loc pacifist in care te simti detasat. Design-ul mi-a placut extrem de mult, in special conceptul. Vei vedea 🙂 

Si sa nu uit, personalul este foarte amabil, oamenii chiar fac recomandările din suflet. In foarte putine locuri am întâlnit astfel de personal. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply