Beauty, Lifestyle

Nomasvello Romania-epilare definitiva

April 8, 2016

 

 

no-vello-aberdeen-1-of-31Noi femeile stim cu toate cat de enervant este luna de luna sa trecem prin acele chinuri groaznice de epilat cu ceara….sa o iei mereu de la capat si sa nu se mai termine odata….

Si daca te gandesti ca asta e tot, pai stai sa vezi dupa epilat ce iritatii sau disconforturi mai apar. Din fericire pentru noi tehnologia avanseaza si uite ca pe zi ce trece cineva se gandeste si la noi. Curand a aparut conceptul de IPL, mai exact epilare definitiva, e posibil sa fii auzit pe la tv sau pe internet despre asta. Ca si mine probabil, ai avut ceva retineri, fie ca nu stiai exact despre ce este vorba, fie ca nu erai convinsa ca da rezultate. Eu m-am decis, mi-am luat inima in dinti si am zis sa incerc si sa ma conving pe pielea mea, la propriu de data asta…

Am mers la centrul Nomasvello din Floreasca si m-am convins de multe aspecte. In primul rand, fata de epilatul cu ceara este floare la ureche. Ti se pune gheata, apoi vei simti piscaturi, nu este foarte dureros. Un alt aspect foarte important este ca prin epilare definitiva economisesti foarte multi bani, procedurile le faci la inceput, apoi mergi la intretinere. Nu vei mai merge la salon lunar si nu vei mai avea parte de acele dureri si iritatiile bonus de dupa.

Epilarea definitiva este non-invaziva!

Cei de la Nomasvello ne promit ca dupa prima sedinta apar si rezultatele, astfel 30% din firele de par cad.Tratamentul complet presupune intre 6 si 12 sedinte, iar 80-95% din firele de par dispar definitv. Dupa terminarea tratamentului este necesara o sedinta de intretinere pe an.

SUFERI DE FOLICULITA?
Singurul tratament eficient impotriva foliculitei este Epilarea Definitiva!
Odata ce radacina va fi distrusa si nu vor mai exista foliculi de par va disparea si foliculita.
In plus, cu ajutorul tratamentului, pielea se va regenera si semnele ramase de la foliculita vor disparea.

Nu mai amana, gandeste-te la avanaje si fa o programare sa te convingi. Dupa parerea mea chiar merita, economisesc timp, bani, nu ma doare si nu ma irit dupa. Sincer, singurul lucru pe care il regret este ca nu am luat o decizie mai de mult.

Zii tu ca nu e o idee buna?!

http://www.nomasvello.ro/

https://m.facebook.com/nomasvello.ro/

large

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply