Cooking, Dulce-amărui, Lifestyle

Restaurantul La Nuci

March 5, 2016

 

 

Daca se apropie ziua ta sau pur si simplu cauti un loc unde sa iesi cu prietenii si vrei sa fii sigur ca se mananca bine, atunci ai nimerit unde trebuie. Restaurantul La Nuci este locul in care te face sa te simti ca acasa datorita atmosferei.

image

Atmosfera rustica, dansul si mancarea se completeaza perfect. Indiferent de genul de muzica pe care-l asculti, e imposibil sa nu te simti bine in acest loc. In meniu vei gasi tot felul de mancaruri dupa retete proprii, atat traditionale, cat si internaționale. Majoritatea ingredientelor folosite sunt bio. Am vazut compoturi, dulceata si muraturi chiar din camara lor.

image

Am avut ocazia de a vedea si bucataria restaurantului, iar cheful ne-a explicat cum se fac delicioasele preparate, ei bine, acestea se realizeaza greu, cu multa rabdare si grija! Rezultatul este unul fantastic si te simti ca in rai, clar!

Cat despre personal, jos palaria! Sunt genul de oameni care iti explica si te informeaza pentru orice preparat. Sunt foarte atenti cu clientii, sincer,  este unul dintre putinele restaurante in care se intampla asta!

image

Eu, Bogdan si fetele ne-am convins! Cu prima ocazia voi reveni la restaurant, pana atunci o sa stau ceva mai mult in sala de fitness!

image
image

image

Experienta a fost taaaare dulce, asa ca si verdictul este unul DULCE si va recomand si vouă sa treceti pe La Nuci pentru ca merita!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply