Fashion

SĂRBĂTOREŞTE UN SEZON MAGIC CU NOUA COLECŢIE DE CRĂCIUN DE LA PANDORA

December 13, 2016

Frumuseţea cosmică a unei galaxii argintii şi luminozitatea unui peisaj alb delicat au fost recreate în bijuteriile din noua Colecţie de Crăciun de la PANDORA. Texturi complementare, cu forme captivante, bijuterii care emană magia Crăciunului şi jocuri de lumini extraodinare oferă strălucire constelaţiilor şi modelelor de gheaţă în moduri inovatoare, care îţi taie răsuflareaMagia Crăciunului. Reamintind de ornamentele decorative folosite pentru prima dată în anii 1700 pentru a decora brazii, Seria Magia Crăciunului din acest sezon cuprinde bijuterii faţetate împodobite cu pietre sclipitoare, simboluri de sărbătoare din argint 925 şi talismane strălucitoare, în forme specifice sezonului.

PANDORA a lansat recent colierul şi pandantivul Medalion Plutitor, iar elementele miniaturale Christmas Wonder Petites – un set de trei mici talismane care pot fi puse în medalionul din cristal de safir – reprezintă un cadou de Crăciun ideal şi plin de semnificaţie.
 

Daca nu te-ai hotărât ce cadouri sa le cumperi celor dragi anul acesta de Craciun trebuie sa stii ca bijuteriile  reprezinta soluția ideala. De ce? Tocmai pentru ca cei de la Pandora au o gama variata de accesorii si nu vei da greș. Vei gasi ceva potrivit pentru fiecare stil. Iti poti face propria poveste si iti poti alege talismanele care iti sunt potrivite tie sau persoanei dragi. 

Povestea mea Pandora începe in urma cu 3 ani, chiar in perioada Crăciunului iar de atunci sunt o iubitoare a bijuteriilor. Anul acesta am fost foarte impresionata de ceea ce am vazut in magazine, noile accesorii sunt de-a dreptul magice si fabuloase. Recunosc ca mi-au atras in mod deosebit atenția colierul si pandantivul Medalion Plutitor, dar si inelul Princess Rose care a facut furori pe tot Internetul. Prima oară, l-am vazut pe Pinterest, apoi pe we heart it si Facebook. Este pe wish list-ul meu de Craciun acest inel! 🙂 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply