Fashion

Summer trends

August 9, 2016

Zilele de vara se scurg treptat, nu mai este mult pana la final, insa trebuie sa fim recunoscatori acestui sezon. Inca putem purta sandale si rochii lejere, inca putem prinde răsăritul pe malul marii, inca putem sta relaxați pe șezlong sub razele sorelui.

Tematica o reprezinta elementele statement care au fost celebre vara aceasta. Mentionez sandalele colorate, care au facut furori in acest sezon, în diverse modele si diverse combinații. De altfel, nu trebuie sa uitam de pălăria, atât de necesară vara pentru protecție. Mai mult de atat, pălăria ne poate defini si poate fi un element cheie al stilului nostru. Ea contribuie la stilizare si conferă look-ului o “amprenta”.
În materie de ținute, little black dress, nelipsita din garderoba oricărei femei este clasica, oricand buna de purtat. Recunoașteți ca negrul ne scoate întotdeauna din încurcătura!
Un alt accesoriu “vedeta” al acestui sezon este “cupcake bag”. Vara aceasta astfel de gentuțe au fost la mare cautare deoarece dau un aspect cool si diferit. Este ceva inovator si cat de poate de interesant.

image image

image

image image image image image image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply