Cooking

Unde iesim in weekend? Dakota Restaurant

November 14, 2016

Daca in ultima perioada vremea urata ne tine tot mai departe de natura, incepem sa ne informam tot mai des de locuri in care  putem iesi. Întrebarile de genul “Si, ce planuri ai pentru weekend? Pe unde mai iesi?” sunt la ordinea zilei. Spre exemplu, mie mi s-a sugerat sa merg la Dakota, asa ca weekendul acesta am bifat o vizita. Daca te intrebi cum este, ei, bine…tipul de restaurant in care poti spune ca se mananca foarte bine, excepțional chiar, si nu exagerez.

Si daca tot vorbim de mancare, nu putem omite nici atmosfera pentru ca are o mare importanta. Atmosfera locului iti schimba starea de spirit. Doar gandeste-te dupa o zi lunga in care ai avut mult de lucru, iti pui rochia preferata, o eșarfa stylish, mergi sa mananci ceva si sa asculti muzica live. Sa nu uitam ceva important, paharul de vin. Cam asa ar trebui sa se incheie o seara de vineri.

Dakota este o locatie splendida in care te vei simti detasat si iti garantez ca nu vei pleca nemulțumit. Este imposibil!

Sa începem zic!

Mancarea…de vis

Personalul… jos palaria

Muzica…relaxanta

Vinul…NOTA 10 :))

Las pozele sa “vorbeasca” in locul meu!

img_6363

Seara a inceput cu un pahar de Cava( un fel de Prosecco, varianta spaniola) fiindca in seara respectiva tematica era Tapas & Cava.

local recomandat de Monica Munteanu si Denis Radu!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply