Cooking, Lifestyle

Unde mancam bine? Turquoise Restaurant

February 2, 2017

Merhaba, dragilor! In seara aceasta am descorit un  nou restaurant unde se mananca fantastic de bine. Bye-bye, dieta, hasta la vista!

Este vorba de Turquoise Restaurant din zona Decebal. Trecem cu vederea peste ziua de dieta si devoram un frigarui de vita suculent si aromat. Pana la urma nu se supara nimeni, mai pui  30 de minute in  plus la sala. Si nu intamplator salutul meu este in turca (Merhaba)  deoarece restaurantul este unul cu specific turcesc-fine turkish cuisine.

Ce mi-a placut aici? Despre mancare v-am spus si va las sa va dati seama din pozele ce vor urma, dar asta nu e tot. Restaurantul arata superb, imi place mult cum este decorat, imi aminteste de locurile vazute prin filmele turcesti. Personalul este foarte amabil, prietenos si atent. Cand paharul meu se golea, mi se umplea rapid, de abia aveam timp sa observ. Cireasa de pe tort, desertul… A fost de senzatie, o baclava gustoasa. Imi amintesc ca in Istanbul am mai mancat ceva atat de aromat. 

Daca esti fan al mancarii turcesti, cred ca ar fi cazul sa mergi aici, iar daca pana acum nu ai incercat preparate turcesti este necesar sa ajungi aici! 

Sfat- nu musca prea mult din ardeiul acela daca nu esti obisnuit cu picanteriile! Ardeeeee!

Si sa nu uit, au si narghilea, ceea ce mi se pare genial.

 

Foto-galerie personala

Mai multe puteti afla- https://www.facebook.com/turquoise.restaurant.bucharest/

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply