Fashion

Vesti frumoase

April 18, 2016

Campania „RomanIE cu valori, traditii, frumos!” a ajuns la a doua etapa. Este momentul sa purtam proverbele romanesti nu doar in suflet, ci si integrate in tinutele vestimentare. Designerul roman Izabela Mandoiu lanseaza Colectia Easy-Wear „Proverbe RomanEsti”, tricouri cu mesaje de insemnatate pentru neamul romanesc.
Inceputa in 2015, Campania „RomanIE cu valori, traditii, frumos!” este o initiativa ce isi propune sa readuca in atentie proverbele romanesti. Suntem acaparati de citate ale strainilor, pe care involuntar le introducem in limbajul uzual, uitand de vorbele cu talc ale strabunilor nostri. Este important sa oferim, mai ales tineretului, oportunitatea de a cunoaste proverbele romanesti asa cum se rosteau odinioara, intr-o maniera moderna si la indemana lor, pe tricouri care pot fi purtate in varii contexte.
Clientele isi pot alege proverbul dorit dintre cele disponibile pe site-ul izabelamandoiu.com. si impreuna vom duce mai departe proverbele romanesti.
Izabela Mandoiu creeaza pentru a ajuta femeia moderna sa se prezinte intr-o maniera pozitiva, sa adopte un stil care sa evidentieze femininitatea si sa le confere incredere. Elementele etnice sunt bagheta sa magica prin care ofera fiecari tinute valoare si identitate nationalista. Creatiile sale spun povestea romancelor mandre de originile lor, care iubesc sa se exprime prin vestimentatie si cunosc importanta acesteia in crearea brand-ului personal. De astazi, designerul completeaza oferta sa prin Colectia Easy-Wear „Proverbe RomanEsti”, pentru un plus de creatie cu iz romanesc.
Este timpul sa ne intoarcem la valorile si credintele autentic romanesti. Alegeti un proverb romanesc care va place si purtati-l cu mandrie. Impreuna promovam o RomanIE cu valori, traditii, frumos!, sustine Izabela Mandoiu.

Tacerea e de aur, vorba de argint.
Adesea, in societate, surasul este o datorie.
Femeia buna face cat o coroana.
Sotia vesela este bucuria vietii.
Copiii, cinstea parintilor, iar parintii, lauda copiilor.
Inima sa ti-o deschizi numai la cel ce stii ca te iubeste.

image image image image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply