Lifestyle

Webstock 2016

September 14, 2016

Pe data de 30 Septembrie va avea loc cea de-a noua editie a Webstock. Daca nu esti familiarizat cu termenul iti voi spune eu cum stau lucrurile. Webstock este cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania. Aceasta are loc anual si se desfasoara in sala de evenimente a hotelului JW Marriot din Bucuresti.

Anul acesta ne vom intalni la Webstock cu Vlad Petreanu, Lucian Mindruta, Adrian Hadean, Cristina Bazavan, Vali Petcu, Andreea Retea, Radu Dumitru, Luiza Daneliuc, dar si multi alti speakeri.

Daca iti doresti sa te inscrii, ar fi bine sa o faci cat mai repede deoarece sunt ultimele zile de inscrieri.

De asemenea, daca nu poti ajunge, trebuie sa stii ca evenimentul va fi transmis live pe site.

Webstock este un eveniment la care am participat si anul trecut si care mi s-a parut benefic in dezvoltarea mea ca blogger. Anul acesta revin in acelasi loc pentru alte experiente deosebite.

Webstock este un eveniment organizat de Evensyshttp://www.evensys.ro si Vodafone http://(http://www.vodafone.ro/ in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply